ΚατηγορίαΕγγραφή μέχρι 31/07/2021Εγγραφή από 01/08/2021
ΜΕΛΗ ΕΣΝΕ70€90€
ΜΗ ΜΕΛΗ ΕΣΝΕ140€160€
ΦΟΙΤΗΤΕΣ20€40€

Η εγγραφή περιλαμβάνει: Συνεδριακό Υλικό (τσάντα, badge, πρόγραμμα, CD και πιστοποιητικό παρακολούθησης, Παρακολούθηση των εργασιών του Συνεδρίου, Είσοδο στην έκθεση, Διαλείμματα καφέ, Εναρκτήρια Τελετή και Δεξίωση Υποδοχής

*Για Φοιτητές είναι απαραίτητη η επίδειξη φοιτητικής ταυτότητας ή εγγράφου πιστοποίησης σπουδών.

Εγγραφή τώρα

ΟΔΗΓΟΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ

Παρακάτω θα βρείτε διαθέσιμα 3 βίντεο-οδηγούς για την εγγραφή στην συνεδριακή μας πλατφόρμα.

Αν είστε νέος χρήστης και θέλετε να εγγραφείτε για πρώτη φορά σε κάποιο απο τα συνέδρια της Zita Congress θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν προσωπικό λογαριασμό χρήστη στην πλατφόρμα, ο οποίος ισχύει για όλα μας τα συνέδρια. Ετσι γλιτώνετε χρόνο απο το να συμπληρώνετε τα στοιχεία σας κάθε φορά που θέλετε να λάβετε μέρος σε κάποιο συνέδριο. Αυτή η διαδικασία περιγράφεται στο 1ο Βίντεο.

Σε περίπτωση που είστε νέος χρήστης δείτε το παρακάτω βίντεο – οδηγό για το πώς θα εγγραφείτε στην συνεδριακή πλατφόρμα:

Σημαντική σημείωση: Ο κωδικός που θα δημιουργήσετε εδώ θα ισχυεί και για μελλοντικές εγγραφές σε οποιοδήποτε νέο συνέδριο της Zita Congress και δεν θα χρειάζετε να επαναλαμβάνετε αυτη τη διαδικασία κάθε φορά.

Σε περίπτωση που έχετε κάνει εγγραφή στο παρελθόν δείτε το παρακάτω βίντεο – οδηγό για το πώς θα συνδεθείτε στην συνεδριακή πλατφόρμα:

Σε περίπτωση που έχετε κάνει εγγραφή στο παρελθόν  αλλά δεν θυμάστε τα στοιχεία εισόδου σας στην πλατφόρμα δείτε το παρακάτω βίντεο – οδηγό για το πώς θα λάβετε τα στοιχεία σύνδεσής σας στο e-mail σας (παρακαλώ ελεγξτε και τον φάκελο των ανεπιθύμητων e-mails):

Εγγραφή τώρα